Forever Business Owner: SERBAN IOANA - ID: 400-000-003-096. Telefon: 0744 347 822 Aloe Vera Gel

Despre Forever Living Products

http://www.foreverliving.com/

Rex Maughan
Presedinte al Consiliului de Administratie si Director General,
Forever Living Products International, Inc.În ultimii 30 de ani, Forever Living Products şi-a dedicat întreaga activitate identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Fondată în 1978, Forever Living ne învaţă cum să folosim izvoarele de sănătate ale naturii în favoarea noastră. Prin gama de băuturi pe bază de Aloe vera, produsele pentru îngrijirea pielii şi produsele cosmetice, se transmit remarcabilele proprietăţi ale aloei întregului organism. Dacă adăugăm linia completă de suplimente nutritive şi produse apicole, vom obţine un sistem complet pentru îmbunătăţirea, cu ajutorul produselor naturale, a sănătăţii şi frumuseţii.

Astăzi Forever Living este o companie multinaţională cu o cifră de afaceri de 2,1 miliarde de dolari şi filiale în 130 de ţări, fiind cel mai mare cultivator mondial de Aloe vera, precum şi cel mai mare producător şi distribuitor mondial al produselor obţinute pe baza acesteia. Compania îşi are sediul central în Scottsdale, Arizona şi este condusă de Rex Maughan, fondator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Peste 9 milioane de distribuitori independenţi beneficiază în prezent de sprijinul, instrumentele şi cunoaşterea necesare unei vieţi mai sănătoase şi mai prospere.

Mai multe informatii: www.foreverliving.comForever Living Products RomaniaDin anul 1999, Romania adera la acest concept si a fost a 60-a tara intrata in sistemul Forever. In prezent tara noastra ocupa locul 6 in Europa si locul 8 in lume in topul tarilor Forever.