Forever Business Owner: SERBAN IOANA - ID: 400-000-003-096. Telefon: 0744 347 822 Aloe Vera Gel

Catalogul de produse


Cumpara produse, materiale informative si promotionale

Produsele Forever Living pot fi cumparate atât la pret de depozit (mai mic), cât si la pret de consumator. Pentru a putea beneficia de pretul de depozit, trebuie sa fii distribuitor Forever. Daca doresti, poti încerca produsele înainte de a deveni distribuitor, venind la o prezentare vei primi mostre gratuite. Vei constata rapid faptul ca economiile pe care le poti face devenind membru al echipei Forever sunt substantiale.

Proprietatile curative ale plantei Aloe Vera sunt cunoscute de secole, dar au fost constant ignorate, pana cand Forever Living Products le-a adus din nou in centrul atentiei, in 1978. In present, aloe este unul dintre cele mai cunoscute ingrediente ale produselor nutritive si de ingrijire a pielii, in timp ce Forever Living Products este cel mai mare cultivator al plantei aloe din intreaga lume si, totodata, producatorul si distribuitorul numarul unu mondial al produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera.


Produsele Forever Living Products sunt naturale 100%, valabile 4 ani, si sunt avizate de Ministerul Sanatatii din România si din celelalte tari unde firma este prezenta. Folosirea acestora nu prezinta nici un pericol pentru sanatatea consumatorului, deoarece nu exista pericol de supradozaj, contraindicatii speciale, reactii adverse, incidenta daunatoare cu tratamente in desfasurare. Efectele induse de utilizare sunt extraordinare prin amploare, persistenta si profunzime: detoxificare a celulelor corpului, echilibrare vitaminica, întarire a sistemului imunitar indiferent de vârsta, sex sau stare de sanatate.


Produsele din aceasta categorie nu sunt medicamente, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea, nu fac subiectul evaluarilor FDA. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult medical specializat.

Controlul greutatii corporale Gama de cosmetice SonyaIngrijire personala si igiena Ingrijirea pieliiSuplimente nutritive Produse apicole Trusa Touch of Forever